кадър: Нова телевизия Редактор: Изпитвам симпатия към тези млади хора, така коментира

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Изпитвам симпатия към тези млади хора, така коментира
Коментари Харесай

Милен Велчев: Петков и Василев ще трябва да отговорят на много въпроси, които още не са им поставени

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Изпитвам благосклонност към тези младежи, по този начин разяснява влизането в политиката на Кирил Петков и Асен Василев някогашният финансов министър Милен Велчев.  „ Искам да имам вяра в техните положителни планове ”, сподели той в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия. Велчев разяснява, че въпреки сред неговата поява в политиката и основаването на „ Продължаваме промяната ”, преди 20 години към момента България е била в преход към пазарна стопанска система.

Бившият финансов министър разяснява, че персонално не е склонен с метода, по който Петков и Василев са прокарали актуализацията на бюджета и са взели решение за пенсионната система, без да има устойчиво парламентарно болшинство.

Според Велчев какъв брой гласоподаватели ще привлекат новите участници в политиката ни, зависи само от тях. Той разяснява, че на Петков и Василев ще им се наложи да отговорят на доста въпроси, които до момента не са им задавани. „ Технократският метод е значим, само че той не изключва разнообразни визии за стопанската система – леви или извънредно разнообразни ”, разяснява Милен Велчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР